«

»

Matkakuumetta

Hei! Olen Heidi Mikkelistä, onnellinen Kungsbergetiin matkaaja. Mukaan reissuun lähtee 4 ja 5 vuotiaat pojat sekä mies ja meillä kaikilla matkakuume on kovassa nousussa!
Matka on meille valmiiksi suunniteltu ja varattu, luksusta kun saa vain lähteä. Etukäteen on sääkarttoja tutkittu jotta osaisimme pakata sopivat varusteet mukaan, ensi viikolle on luvattu aurinkoa ja noin 5-10 plus astetta päivisin, mahtavat ulkoilukelit siis tiedossa. Rinteeseen on mentävä ja opetettava pojatkin laskettelemaan, pulkkamäki löytyy meille varmasti ja lähistöllä on kuulemma myös kylpylä.
Majoitumme ski lodge nimisessä lukaalissa, kuvien perusteella majoitumme erittäin tasokkaasti.
Päivitetään tilannetta kun saavumme kohteeseen!

1 comment

  1. HeidiA

    Täällä samanlaiset tunnelmat :) Meidän perhe lähtee Järvsöbackeniin viikon päästä! Pojat 3&5v eivät malttaisi odottaa. Mielenkiinnolla seurailen blogiasi ja reissun kulkua, vaikka reissumme ovat eri kohteisiin samoilla ajatuksilla ja järjestelyillä kuitenkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>