«

»

Hyvä työntekijä sairastaa lomallaan…

Hasselaan pitäisi suunnata ylihuomenna, mutta mies on ollut flunssassa viime sunnuntaista lähtien, tyttö 6 v. menee tänään lääkäriin kuumeineen, poika 1 v. yskii ja itse on ihan jäässä (tosin töissä). Mutta kuten vanha kansanviisaus sen sanoo, hyvä työntekijä sairastaa lomallaan. Ja sitä kohti ollaan tässä menossa…

Matkajärjestelyiden eteen olen tehnyt jo sen verran, että tulostin äsken liput paperille. Hyvä alku. Tai totuuden nimissä on sitä jo hommattu hoitaja kolmelle koiralle, seitsemälle hevoselle ja kolmelle kissalle. Eli melkein kaikki tehty. Enää puuttuu passien hakeminen, pakkaaminen, eläinten hoitajan ohjeistus jajajaja… No, olen rento ja löysä viime tipan ihminen muutenkin, kyllä kaikki hoituu. Ätshiih.

/Tanja perheineen (kohta) Hasselasta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>