«

»

Kungens Kurva Kungsbergetissä

Tukholman-tuntijoille nimi Kungens Kurva tuo kenties mieleen laajan ostosalueen kaupungin eteläpuolella, mutta nyt Kungens Kurva löytyy myös laskettelukeskus Kungsbergetistä! Pituudeltaan 1 700 metrin mittainen uusi rinne ”Kungens kurva” tarjoaa laskijoille upeita näkymiä keskellä luontoa. Kungsberget lupaa ”kuninkaallista laskettelua” ihan kaikille, sillä Kungens kurva on tasoltaan sininen – maisemista voivat siis nauttia myös aloittelijat ja lapset!

Perheen nuorimmille on täällä myös Lillberget-alue ja oma Happy Park, jossa voi harjoitella uusia temppuja turvallisesti.

Ja tiesitkö että Tukholmasta – ja siitä alkuperäisestä ”Kungens Kurvasta” – tänne on matkaa vain reilut 300 kilometriä!

Lisätietoja: www.kungsberget.se ja www.talviruotsi.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>