«

»

Perhereissu Kungsbergetiin

VisitSweden ja Kaksplus järjestivät viime kautena arvonnan, josta kolme perhettä pääsivät lomailemaan ruotsalaisiin hiihtokohteisiin. Matkan aikana perheet bloggasivat matkakokemuksistaan MatkallaRuotsissa-blogissa sekä Kaksplussan internetsivuilla. Maaliskuussa 2012 Kungsbergetiin suuntasi Heidi perheineen Mikkelistä. Lue heidän reissustaan seuraavilta sivuilta:

Matkakuumetta
Matkakuvia 6.3.2012
Matkantekoa kohteeseen
Puolessavälissä reissua
Viimeistä viedään
Kotona
Kuva: Kungsberget

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>