«

»

WKND

Viikonloppu hurahti hetkessä porukoiden ollessa täällä. Syötiin hyvää ruokaa, kierreltiin paikkoja ja sunnuntaina oli peli. Oli kiva kokeilla uusia ruokapaikkoja Jodan ja Nunnan sijasta. Oli ihanaa nähdä ja nyt odotan entistä enemmän sunnuntaita ja sitä, kun saan vihdoin ottaa koneen kohti kotia!!

IMG_7371

Saatiin jo ensimmäiset jouluruoat vaikka kuvittelin, että joutuisin odottamaan niitä Suomeen asti. Naaam!

IMG_7554

Sunnuntaina pelattiin tosiaan Northlandia vastaan, jolle hävittiin kauden ensimmäinen peli järkyttävin lukemin 90-52. Tällä kertaa peliä tarjottiin meille, mutta ei saatu itsestämme tarpeeksi irti. Jokainen missasi vuorotellen layuppeja ja puolustuskaan ei näyttänyt siltä, miltä sen pitäisi. Isoimmat ongelmat olivat kuitenkin hyökkäyspäässä, ei Northlandin kovan puolustuksen, vaan oman itsemme vuoksi (eilen palauttavan harjoituksen sijasta vedettiinkin kauhealla intensiteetillä 5vs5 ja pieksettiinkin onneksi toinen joukkue). Lisäksi meiltä puuttui kentältä johtaja, joka olisi pistänyt pelit pyörimään. Peli päättyi 54-77.

Itse pääsin aloittamaan pelin, joka helpottikin pelaamista hurjasti! Pääsi heti vauhtiin mukaan, eikä tarvinnut hypätä kylmiltään kentälle. Sain hyviä heittopaikkoja, joista valmentaja käski vaan pistää palloa ilmaan, mutta ei mennyt sisään, kuten ei mennyt koko viime viikkona. Jos tällä viikolla menisi paremmin! Yritän olla välittämättä mun Kiinaan sojottavasta sormesta, en tiedä onko se haitannut mun heittämistä nyt lähiaikoina :-D

IMG_7325

IMG_73211493016_10201247506816795_1825270888_nIMG_7368IMG_7353IMG_7354ää

Täällä oli lauantaina joulupukki ja joulutori, jotka käytiin katsastamassa, ennen kuin lähin valmentajan kanssa kentälle. Samalla koneella mun vanhempien kanssa tuli valmentajan kaveri, yli 2 metrinen puoliksi italialainen ja puoliksi serbialainen pelaaja, joka on pelannut ties missä. Hänellä ei ole nyt joukkuetta, koska on kuulema saavuttanut jo kaiken haluamansa. Tänään kuitenkin kuulin, että hän tuli tänne töihin hammashoitajaksi ja luultavasti pelaisi meillä uuden vuoden jälkeen. Jokainen varmasti arvaa, miltä tulos sen jälkeen näyttäisi!!

Huomenna pelataan kotona Solnaa vastaan ja sunnuntaina matkustetaan puolestaan heidän vieraakseen. Lycka till oss!!

<3 Salla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>